Skip to content

Over mij

Mag ik mij voor stellen

Ik werk uitsluitend op oneven weken in de ochtend/middag van maandag, dinsdag en woensdag en op even weken in de middag/avond, maar wel alleen op afspraak. Als u moeilijk ter been bent, kan ik ook bij u thuis komen. Onder het genot van een kopje koffie/thee in mijn gezellige salon heeft u even tijd voor uzelf. Met een vriendelijke babbel neem ik alle tijd om uw voeten te bekijken, een behandeling vast te stellen en advies te geven dat bij uw budget past. Ook is er tijd voor een luisterend oor. U kunt erop vertrouwen dat uw gesprek bij mij blijft en niet bij een ander terechtkomt.

Ik werk met de Peclavus-lijn, een natuurlijk product dat biologische ingrediënten bevat en geen synthetische geur- of kleurstoffen bevat. Bovendien is het product niet op dieren getest. Het fijne van deze lijn is dat er voor ieder huidtype of verzorgingsbehoefte wel een geschikt product verkrijgbaar is. Mocht ik het gewenste product niet op voorraad hebben, dan kan ik het gemakkelijk voor u bestellen en snel bij u thuis laten bezorgen.

Omdat ik ook schoonheidsbehandelingen uitvoer, zoals het epileren/verven van wenkbrauwen en het harsen van kin of bovenlip, vind ik het net zo belangrijk om hier een gepaste behandeling aan te bieden. Dit gebeurt altijd in overleg, waarbij ik de juiste informatie geef en rekening houd met uw wensen, zodat u met een voldaan gevoel mijn salon verlaat.

Maak kennis met mij en hopelijk mag ik u binnenkort in mijn salon verwelkomen.

Mijn behandelingen

Hieronder een greep uit de behandelingen die ik aanbied in mijn salon. 

Pedicure

Tijdens het desinfecteren van de voeten bekijk ik of er eventuele klachten zijn en overleg ik hoe ik deze kan behandelen. Vervolgens knip ik de nagels, reinig ik de nagelomgeving en behandel ik eventuele ingegroeide nagels, verdikte nagels of schimmelnagels indien nodig. Ik verwijder overtollig eelt en/of likdoorns, modelleer de nagelplaat en egaliseer de huid/eelt. Tot slot sluit ik af met het inmasseren van een voetcrème.

Nagelreparatie

Dit houdt in het egaliseren van de betreffende nagel en het aanbrengen van een kunstnagel, die wordt gevormd door acryl. Dit is een harde kunststoflaag die op de nagel wordt aangebracht en gemodelleerd als een eigen nagelplaat. Als het gaat om een psoriasisnagel, dan is een gel laagje voldoende om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld een gelakte nagel er mooi glad uitziet.

Voetmassage

Deze massage duurt 20 minuten en heeft vooral een ontspannend effect. Er is aandacht voor de voetspieren, de tenen, de doorbloeding en lichte oedeem. Bij lichte pijnklachten kan ik deze wellicht verhelpen. Dit alles met een heerlijke massagecrème en een drankje.

Wratten behandeling

Het belangrijkste is het vaststellen van het type wrat en bepalen of deze door mij kan worden behandeld. Vervolgens wordt er in overleg met de cliënt een behandelplan opgesteld. Indien nodig verwijs ik de cliënt door naar een huisarts of specialist. Dit doe ik altijd in overleg met de cliënt. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.

Epileren

Ik epileer de wenkbrauwen met behulp van een epileertangetje en modelleer deze zodanig dat ze bij het gezicht passen of aan de wens van de cliënt voldoen. Soms kun je deze combineren met harsen. Hierbij neem ik de dunne haartjes in 1 keer mee zodat er een mooie gladde huid overblijft.

Harsen

Voor het harsen van het gezicht gebruik ik een huidvriendelijke azuleen hars. Deze hars is zachter en warmer dan andere soorten en koelt langzaam af, waardoor de kwetsbare huid van het gezicht minder heftig reageert. Doordat deze hars zachter is, kunnen zelfs de fijnste haartjes in één beweging worden verwijderd. Daarom is deze hars ideaal voor het harsen van de wenkbrauwen, de bovenlip en de kin om deze gebieden haarvrij te maken.

Play Video